Μάριν: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο»!

Μάριν: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο»!

Μάριν: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο»!

bet365

Ο Μάρκο Μάριν σε δηλώσεις του στην BILD έδωσε απόλυτο δίκιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα λεγόμενά του, υπογραμμίζοντας ότι δεν λείπει τίποτα από εκείνον και τους συμπαίκτες του!
Σε δήλωσή του στην SPORT BILD ο Γερμανός άσος των Πειραιωτών σχολίασε: «Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο! Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κάθε χρόνο πρωταθλητής. Η εικόνα αυτή που δείχνουμε τους τελευταίους 2 ή 3 μήνες δεν έχει σχέση με αυτό που οφείλουμε για την ομάδα.
Τα έχουμε όλα εδώ. Δεν μας λείπει τίποτα. Είναι εξαιρετικές οι συνθήκες. Μας λείπει η νοοτροπία του νικητή και η θέληση να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Αυτά πρέπει να τα δείξουμε». Ο Μάριν είπε ακόμα και σχετικά με το μέλλον του και την ομάδα ότι «ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή. Ακόμα και όταν περνάει μία κρίση όπως τώρα, το κλαμπ ξέρει να βρίσκει τον δρόμο του γρήγορα και αυτό θα γίνει και τώρα είτε με εμένα είτε χωρίς εμένα. Προς το παρόν εγώ προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Δεν πρόκειται να την αφήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα