Η ατάκα Μαρινάκη που... διώχνει τον Γκαρθία!

Η ατάκα Μαρινάκη που... διώχνει τον Γκαρθία!

Δημήτρης Τομαράς
Η ατάκα Μαρινάκη που... διώχνει τον Γκαρθία!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του προς τους παίκτες ανέφερε ότι με την συμπεριφορά τους έδιωξαν φέτος τρεις προπονητές και έτσι... φωτογράφισε τον Γκαρθία!
Ο Ολυμπιακός ήδη έχει αλλάξει δύο προπονητές. Από τον Χάσι πήγαμε στον Λεμονή και μετά στον υπηρεσιακό Κόντη για να αναλάβει ο Γκαρθία στην συνέχεια. Στις ατάκες του στον Ρέντη ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για τρεις προπονητές που διώχνουν οι παίκτες.
Όπως φαίνεται ο τρίτος θα είναι ο Γκαρθία καθώς ο Κόντης δεν μπορεί να λογιστεί ως μόνιμη λύση προπονητή. Θυμίζουμε ξανά την σχετική αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία και τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας. Αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα