Κυριάκος: «Ρε σίγουρα... κερδίσαμε;» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος: «Ρε σίγουρα... κερδίσαμε;» (pic)

bet365

Με εμφανή ειρωνική διάθεση σχολίασε στα social media τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Θεσσαλονικέων, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εύκολα του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 0-2, για την 26η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή και να μπει με νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή.

Ο Κυριάκος Κυριάκος σχολίασε στα social media σκωπτικά το αποτέλεσμα, με αναφορές στον διαιτητή του αγώνα Τζήλο και τον Κομίνη, για την περιβόητη φάση με το γκολ του Βαρέλα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γράφοντας: «Ρε σίγουρα κερδίσαμε; Ο Τζήλος στα γκολ δεν έκανε την ίδια κίνηση που έκανε ο Κομίνης όταν το... ακύρωνε;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα