Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σκεφτεί και τον προγραμματισμό με GREXIT

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σκεφτεί και τον προγραμματισμό με GREXIT

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη σκεφτεί και τον προγραμματισμό με GREXIT

bet365

Ο Ολυμπιακός θα λειτουργήσει με συγκεκριμένα βήματα σε περίπτωση GREXIT, έχοντας ήδη κατά νου το τι προγραμματισμό θα κάνει σε τέτοια περίπτωση. Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει το ελληνικό του στοιχείο, όπως έχουμε καταγράψει ξανά.
Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta.gr σε μία περίπτωση GREXIT ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμα πιο μεγάλο βάρος στο ελληνικό του στοιχείο. Προφανώς διανύουμε μία μεταβατική περίοδο όπου στο Λιμάνι θα δουν πρώτα το τι θα συμβεί και μετά θα πράξουν αναλόγως. Ωστόσο προγραμματισμός και με GREXIT υπάρχει ήδη στο μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου. Μάλιστα πρόκειται για προγραμματισμό που σε μία τέτοια περίσταση δεν θα αφορά μόνο την επόμενη χρονιά. Επίσης πέραν της πολύ έντονης παρουσίας Ελλήνων αλλά και παιδιών των Ακαδημιών θα επηρεαστεί σαφώς και το μπάτζετ αλλά και το θέμα προπονητή, που έτσι και αλλιώς παρέμενε ανοιχτό.
Επιπροσθέτως ως δεδομένο υφίσταται ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τώρα καθίσταται πολύ πιο δύσκολη η υλοποίηση ενός προγραμματισμού για τη νέα περίοδο καθώς στο εξωτερικό άπαντες είναι περισσότερο διστακτικοί από ποτέ για το πρωτάθλημά μας και το... μέλλον του...
Και φυσικά εννοείται πως στον Ολυμπιακό δεν θα ήθελαν και δεν θέλουν με τίποτα το GREXIT, το οποίο θα επιφέρει πολλά προβλήματα και στο ρόστερ και στον σύλλογο γενικότερα αλλά και στο σκέλος των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού δεν θα μπορεί πια η ομάδα να μετέχει σε αυτές.

SUPERLEAGUE NEWS FEED