Τσιγκρίνσκι: «Όλοι μαζί νικούν»

Τσιγκρίνσκι: «Όλοι μαζί νικούν»

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Όλοι μαζί νικούν»

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε στην επιστημονική ημερίδα της ΑΕΚ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι αν ποδοσφαιριστής, προπονητής και γιατρός λειτουργούν όλοι μαζί επαγγελματικά, τότε το αποτέλεσμα είναι η νίκη.

AEK - Στρασβούργο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε εξέλιξη είναι στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ η πρώτη επιστημονική ημερίδα που διωργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική».

Υπεύθυνοι της επιστημονικής ημερίδας είναι ο Παντελής Νικολάου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας και επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ ως πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής της ημερίδας και ο Αλκης Καλλιακμάνης, ιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ, ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας, ενώ στους ομιλητές θα βρίσκεται σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο.

Στην ημερίδα τον λόγο πήρε ο αμυντικός της Ένωσης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μίλησε για τους τραυματισμούς που είχε ο ίδιος στην καριέρα του καθώς και την αποκατάσταση που είχε για να τους ξεπεράσει:

«Το συμπέρασμά μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι όταν ο προπονητής, ο ποδοσφαιριστής και ο γιατρός λειτουργούν επαγγελματικά, τότε όλοι μαζί νικούν! Ο γιατρός δεν είναι μάγος αλλά είναι εκείνος που κρατάει τα πάντα υπό έλεγχο. Για τον ποδοσφαιριστή ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η επαγγελματική στάση αφορά τα πάντα: τη διατροφή, την ξεκούραση, την αποκατάσταση, την προπόνηση. Στο τέλος θα ήθελα να πω ποσό ικανοποιημένος είμαι που εργάζομαι με επαγγελματίες και έχω ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας», ανέφερε ο Τσιγκρίνσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα