Δεν «πέρασε» η πρόταση της ΑΕΚ, στο χείλος του γκρεμού ο Παναθηναϊκός!

Δεν «πέρασε» η πρόταση της ΑΕΚ, στο χείλος του γκρεμού ο Παναθηναϊκός!

Φώτης Καρακούσης
Δεν «πέρασε» η πρόταση της ΑΕΚ, στο χείλος του γκρεμού ο Παναθηναϊκός!

bet365

Η πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό περί υποβιβασμού δεν πέρασε λόγω έλλειψης ισχυρής πλειοψηφίας (χρειάζονταν 12 ψήφοι υπέρ) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πιο σοβαρά από ποτέ τον κίνδυνο της καταστροφής!

Άσχημα τα νέα αναφορικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες της Super League, καθώς δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων αν δεν πάρουν αδειοδότηση. Συγκεκριμένα η Ένωση είχε προτείνει να να υπάρξει αλλαγή στο ποινολόγιο αδειοδοτήσεων και αν αυτή περνούσε από το ΔΣ, τότε θα γινόταν πρόταση στην ΕΠΟ για κατάργηση της ποινής υποβιβασμού για ομάδες που έχουν χρέη και δεν μπορούν να καταθέσουν ολοκληρωμένο φάκελο αδειοδότησης. Η πρόταση της ΑΕΚ ωστόσο δεν πέρασε καθώς οι ψήφοι ήταν 7 υπέρ και 6 κατά, ενώ για να περάσει ήθελε 12 ψήφους.

Όπως αναφέραμε η πρόταση της ΑΕΚ δεν πέρασε καθώς υπέρ ψήφισαν μόλις 7 ομάδες, ενώ για να περάσει χρειαζόντουσαν 12. Συγκεκριμένα υπέρ ήταν οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία και Πανιώνιος.

Κατά της πρότασης ψήφισαν 6 ΠΑΕ και συγκεκριμένα οι: Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα και Πλατανιάς. Επίσης απείχε ο Λεβαδειακός, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Πλέον όλες οι ομάδες θα πρέπει να τρέξουν, καθώς η προθεσμία για κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εκπνέει στις 31 Μαρτίου. Δηλαδή σε απλά ελληνικά μέσα σε 5 μέρες ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να λύσει τα πολλά και τεράστια προβλήματά του, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες να καταθέσουν ένα πλάνο βιωσιμότητας, κάτι εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα για όσες έχουν προβλήματα είναι δύσκολα και πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού του Παναθηναϊκού αλλά και άλλων ομάδων, είναι πιο ορατός από ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα