Προπονήσεις χωρίς διεθνείς και οικογενειακό... δίτερμα με Κ-20

Προπονήσεις χωρίς διεθνείς και οικογενειακό... δίτερμα με Κ-20

Δημήτρης Τομαράς
Προπονήσεις χωρίς διεθνείς και οικογενειακό... δίτερμα με Κ-20

bet365

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις προπονήσεις του δίχως τους διεθνείς στον Ρέντη αυτές τις ημέρες. Για δίτερμα με την Κ-20 την Πέμπτη προσανατολίζεται το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.
Από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη αυτές τις ημέρες θα λείπουν οι διεθνείς όπως οι Φορτούνης, Ταχτσίδης, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Ομάρ και όχι μόνο (σ.σ. υπάρχουν και οι κλήσεις στις μικρές Εθνικές). Από εκεί και πέρα μες στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει ένα οικογενειακό δίτερμα με την Κ-20.
Αυτό αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη με τους παίκτες που θα έχουν μείνει στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια είθισται να χρησιμοποιούνται με την πρώτη ομάδα και παίκτες των Νέων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα