ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βασιλειάδης: «Παράγοντες που οπλοφορούν μας γυρνούν χρόνια πίσω»

ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΔΙΑΚΟΠΗ!

Βασιλειάδης: «Παράγοντες που οπλοφορούν μας γυρνούν χρόνια πίσω»

Βασιλειάδης: «Παράγοντες που οπλοφορούν μας γυρνούν χρόνια πίσω»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με δήλωσή του μιλάει για γενναίες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν μετά το ματς της Τούμπας. Πρώτη σκέψη του η διακοπή και εξελίξεις με σχετικές επαφές την Δευτέρα!

Ο κ. Βασιλειάδης έχει προγραμματίσει την Δευτέρα να κάνει συσκέψεις με FIFA, UEFA και ΕΠΟ. Η πρώτη του σκέψη είναι η διακοπή του πρωταθλήματος πάντως, όπως επίσης και άλλες δυναμικές ενέργειες και αποφάσεις.
 
Όσο για την τοποθέτησή του για τα όσα έγιναν αυτή αναφέρει: «Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από τον στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».