Παπέ Σισέ: «Ο Μοντέστο με ανακάλυψε και με υποστηρίζει»

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: «Ο Μοντέστο με ανακάλυψε και με υποστηρίζει»

bet365

Ο Παπέ Σισέ στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό αναφέρθηκε στον ρόλο του Μοντέστο και γιατί του αφιέρωσε το γκολ του ενώ μίλησε και στα ελληνικά. Αναλυτικά τι είπε.
Ο νεαρός άσος εξήγησε στη NOVA γιατί αφιέρωσε το τέρμα του στον Μοντέστο και ενώ μίλησε και ελληνικά…
Aναλυτικά:
Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό και είχαμε ανάγκη από τη νίκη, κάναμε λοιπόν αυτό που έπρεπε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και βάλαμε γκολ. Ήταν απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε σήμερα, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας για να πάρουμε το αποτέλεσμα».
Για το γκολ του και την αφιέρωση στον Μοντέστο: «Με υποστηρίζει πάντα, με πιστεύει πάντα και μου λέει να προσπαθώ περισσότερο στις προπονήσεις και ότι είμαι ικανός να βάλω γκολ. Έτσι και σήμερα πριν το ματς μου είπε να προσπαθήσω να βάλω γκολ και έτσι όταν το κατάφερα πήγα για να τον ευχαριστήσω. Είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε».
Για το πρωτάθλημα: «Και από την προηγούμενη αγωνιστική ο στόχος ήταν να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κόντα στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε όμως να το πιστεύουμε και να προσπαθούμε, πάντα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».
Για τα ελληνικά του (σ.σ.: απάντησε στα ελληνικά): «Μαθαίνω σιγά - σιγά λίγα ελληνικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα