Γκαγκάτσης: «Το μηχανάκι το πέρασαν οπαδοί μέσω... ασθενοφόρου»!

Γκαγκάτσης: «Το μηχανάκι το πέρασαν οπαδοί μέσω... ασθενοφόρου»!

bet365

Ατάκες που θα συζητηθούν στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ με τον Μάκη Γκαγκάτση να προσπαθεί να εξηγήσει στον πρόεδρο της Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη το πως πέρασε το μηχανάκι στην εξέδρα!

Ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης στην Εφέσεων επέμενε πολύ για το θέμα του σκούτερ στην εξέδρα και το πως βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο κ. Σκουτέρης εξέφρασε την απορία του για το πως μπήκε και για το γεγονός ότι δεν καταγράφτηκε από πουθενά.

Στην ερώτηση το πως πέρασε μέσα και επιμένοντας πως δεν το είδε κανένας απ' όσους ήταν στο γήπεδο ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε με το ασθενοφόρο: «Το μηχανάκι το πέρασαν οπαδοί μέσω... ασθενοφόρου». Ο κ. Σκουτέρης πάντως δεν φάνηκε να πείθεται και επέμενε στο θέμα αρκετά και ενώ στάθηκε και σε... κενά του Πειθαρχικού Κώδικα: «Είναι τόσο αστείος ο Πειθαρχικός Κώδικας που δηλαδή εάν πεθάνει κάποιος θα γίνει αναλογική ερμηνεία;​».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED