«Ο Παναθηναϊκός είναι σαν να έχει πτωχεύσει»!

«Ο Παναθηναϊκός είναι σαν να έχει πτωχεύσει»!

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παναθηναϊκός είναι σαν να έχει πτωχεύσει»!

bet365

Η παραδοχή του ορκωτού λογιστή στην αποψινή Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις ερωτήσεις των μελών της «Συμμαχίας» και η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο εκπροσώπησε ο Στράτος Σωπήλης ενώ το παρών έδωσαν και μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» που αποτελεί τον δεύτερο μέτοχο της εταιρίας. Η ΓΣ περιελάμβανε έξι θέματα προς συζήτηση και ψήφιση. Μεταξύ άλλων, ήταν και η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5.010.000 ευρώ, η έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, η απαλλαγή μελών του Δ.Σ από τις ευθύνες της προηγούμενης χρήσης, η εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ελεγκτή – Λογιστή, ο καθορισμός και η έγκριση αμοιβής μελών ΔΣ αλλά και των συμβάσεων της ΠΑΕ.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα όσα έγιναν στην Γ.Σ ήταν η παραδοχή του ορκωτού λογιστή προς τα μέλη της «Συμμαχίας» στις ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Εξάλλου, στην οικονομική κατάσταση ο ορκωτός έδωσε αρνητική γνώμη για την εταιρία, κάτι που συμβαίνει σε όσες είναι έτοιμες για... φούντο! «Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός έχει πτωχεύσειι» ήταν η ατάκα του ενώ σε ερώτηση γιατί δεν είχε καταγράψει από πέρυσι το... χάος που επικρατεί στον σύλλογο δίνοντας και τότε αρνητική γνώμη, απάντησε πως «είχα λάβει διαβεβαιώσεις από τον μεγαλομέτοχο πως θα τα καλύψει. Κάτι που δεν έγινε φέτος και για αυτό η γνώμη είναι αρνητική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα