Ο Μοντέστο πίσω και από την μεταγραφή του Καμαρά

Ο Μοντέστο πίσω και από την μεταγραφή του Καμαρά

Ο Μοντέστο πίσω και από την μεταγραφή του Καμαρά

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο μετά την μεταγραφή του Παπέ Σισέ έχει ενεργό ρόλο και στην προσθήκη του Μάντι Καμαρά, δείχνοντας πως έχει ενεργοποιηθεί ακόμα πιο δυναμικά στην ομάδα.

Ντόρτμουντ - Σάλτσμπουργκ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την ώρα που ο Κοβάσεβιτς χάνει διαρκώς πόντους και παραμένει αβέβαιος για την συνέχεια στον Ολυμπιακό ο Μοντέστο παραμένει ενισχυμένος. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως μετά τον Παπέ Σισέ ο Κορσικανός έχει ενεργό ρόλο και σε άλλη προσθήκη από την Γαλλία και φυσικά αναφερόμαστε στον Μάντι Καμαρά της Αζαξιό. Παραμένει φυσικά εξαιρετικά πιθανό ο Φρανσουά Μοντέστο να πάρει έναν πιο... δυνατό ρόλο (σ.σ. ξανά) με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες και ενώ ετοιμάζει τουλάχιστον άλλη μία κίνηση με προσθήκη από Γαλλία.

Άλλωστε από τις 18 Δεκεμβρίου είχε τονιστεί η επιρροή του Μοντέστο στα μεταγραφικά ενώ ο Κορσικανός ήταν ο άνθρωπος που τσέκαρε παίκτες που έκλεισαν μετά, όπως τον Χατζισαφί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα