Αρέσει ο Χατζισαφί, τον τσέκαρε ο Μοντέστο

Δημήτρης Τομαράς
Αρέσει ο Χατζισαφί, τον τσέκαρε ο Μοντέστο

bet365

Ο Χατζισαφί είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν αισθητά στον Ολυμπιακό για την θέση του αριστερού μπακ και μπορεί να γίνει κίνηση. Για αυτό ο Μοντέστο ήταν στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος - Πλατανιάς.
Ο 27χρονος αρ. μπακ του Πανιωνίου αποτελεί μία περίπτωση παίκτη που κάνει την διαφορά στην φετινή Super League και που φυσικά έχει ξεχωρίσει και ο Ολυμπιακός. Ο Ιρανός διεθνής μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά και έχει καλά στημένα.
Ο Εσάν Χατζισαφί με τα 18 ματς φέτος, το 1 γκολ και τις 3 ασίστ είναι ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως αρέσει αισθητά στο Λιμάνι και είναι στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη. Είναι δεδομένα μία υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει. Οι ερυθρόλευκοι είχαν... τσεκάρει ξανά τον Ιρανό, κάτι που έκαναν και σήμερα με τον Μοντέστο στη Νέα Σμύρνη. Ο Κορσικανός ήθελε να δει και τον Σιώπη αλλά κυρίως τον Χατζισαφί. Μάλιστα, είναι γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνεργασία με το γραφείο που εκπροσωπεί τον αρ. μπακ του Πανιωνίου καθώς εκεί ανήκει και ο Ανσαριφάρντ, που έχει δηλώσει πρόσφατα ότι θα ήθελε και άλλους Ιρανούς στους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός εκτός από αρ. μπακ μπορεί να ψαχτεί και για δεξί μπακ εάν προκύψουν εξελίξεις με τον Φιγκέιρας ενώ πέραν του Μιραλάς στο πλάνο θα υπάρξουν και οι προσθήκες ενός κίπερ και ενός παίκτη για την γραμμή κρούσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα