Ολυμπιακός: «Έκαναν απονομή και έδωσαν πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Έκαναν απονομή και έδωσαν πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν»!
Οργή και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι τονίζεται.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως δόθηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

Έκαναν την απονομή και έδωσαν το πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό επιθετικό φάουλ έγινε γκολ από τον Παπαπέτρου και την 'εξυγίανση'. Απόψε το έγκλημα ολοκληρώθηκε ένα πέναλτι... φάντασμα έξω από την περιοχή ο Ευαγγέλου και οι εξυγιαντές έκαναν απονομή. Εάν δεν συνέβαινε σε αυτό το παιχνίδι θα γινόταν σε ένα επόμενο. Το γνώριζε όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού. Το γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα