Ξύλο παραγόντων με παίκτες στην Τρίπολη μετά τη λήξη (pics & vid)

Gazzetta team
Ξύλο παραγόντων με παίκτες στην Τρίπολη μετά τη λήξη (pics & vid)

bet365

Σκηνές ροκ μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης

Ενταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης, μεταξύ του γενικού αρχηγού του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Νίκου Καλτσά του Αστέρα. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, η «φωτιά» επεκτάθηκε, καθώς στον καυγά μπήκαν και άλλοι παίκτες αλλά και παράγοντες των δύο ομάδων. Ο Μπέρτος έπιασε από τον λαιμό κι έριξε στο έδαφος τον «σβούρα», ο Λουτσέσκου έξαλλος ζητούσε τον λόγο από τον παίκτη της Τρίπολης και γενικά... κόσμος και κοσμάκης μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τη φυσούνα σε... arena! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, αλλά μετά από μερικά λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχετικά με την αφορμή του επεισοδίου τονίζουν πως ο Καλτσάς κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στη κερκίδα και επιτέθηκε φραστικά στον συνεργάτη του Λουτσέσκου για αυτό και η αντίδραση του Κωνσταντινίδη.



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα