Η δοκιμή με Φορτούνη, το προβάδισμα του Οφόε και η πιθανή 11άδα

Η δοκιμή με Φορτούνη, το προβάδισμα του Οφόε και η πιθανή 11άδα

bet365

Ο Γκαρθία έχει κάνει δοκιμή με Φορτούνη δεκάρι, ωστόσο ο Βέλγος είναι φαβορί για την θέση. Ποιο το πιθανό αρχικό σχήμα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Όπως έχουμε τονίσει ξανά δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός έκανε ήδη κάποιες δοκιμές στον Ρέντη όπου είχε για παράδειγμα δεκάρι τον Φορτούνη. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δείχνει ο Γκαρθία το προβάδισμα για την θέση το έχει ο Οφόε. Ένα πιθανό σχήμα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με τους Πειραιώτες είναι σε 4-2-3-1 με τα εξής πρόσωπα: Προτό κίπερ, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Μποτία και Παπέ Σισέ τα δύο στόπερ, Κούτρη αριστερά, Ρομαό και Ταχτσίδη στο κέντρο και Οτζίτζα Οφόε ως επιτελικό μέσο, Μιραλάς και Μάριν στα δύο άκρα και Ανσαριφάρντ ως φορ. Συγκριτικά με την διάταξη της Τούμπας δηλαδή έξω ο Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα