Όχι σε καταγγελία στον Μιραλάς από τον Μπάρκα

Gazzetta team
Όχι σε καταγγελία στον Μιραλάς από τον Μπάρκα

bet365

Να μην γίνει καταγγελία στον Μιραλάς για το φτύσιμο στο πρόσωπό του, θέλησε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την στιγμή που τα δικαστήρια δεν σταματάνε να εκδικάζουν ποδοσφαιρικές υποθέσεις, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας φέρεται να είπε όχι σε μία ακόμα. Ο νεαρός πορτιέρο της Ένωσης ρωτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» αν θέλει να υπάρξει καταγγελία για τον Κέβιν Μιραλάς ο οποίος τον έφτυσε στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου απαντώντας αρνητικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο Μπάρκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση. Ο Κέβιν είναι συνάδελφός μου, εντάξει, ξέφυγε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Δεν θέλω με τίποτα να γίνει καταγγελία εναντίον του με εμένα πρωταγωνιστή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα