Ο Ντόστανιτς ζήτησε πίσω τον Μόρα

Ο Ντόστανιτς ζήτησε πίσω τον Μόρα

Gazzetta team
Ο Ντόστανιτς ζήτησε πίσω τον Μόρα

bet365

Νέα αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΛ μιας και ο νέος τεχνικός της ομάδας ζήτησε την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στις προπονήσεις.

Μαζί με την απομάκρυνση του Ηλία Φυντάνη η ΑΕΛ είχε ανακοινώσει κι αυτή του Βαγγέλη Μόρα. Ωστόσο ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Ράτκο Ντόστανιτς ζήτησε την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στις προπονήσεις όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον προπονητή μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τη διοίκηση την επάνοδο του διεθνούς ποδοσφαιριστού στις προπονήσεις της ομάδος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Ντόστανιτς και από αύριο ο Βαγγέλης Μόρας επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα