ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επεισόδια έξω από την Τούμπα (pics & vids)

ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Επεισόδια έξω από την Τούμπα (pics & vids)

Επεισόδια έξω από την Τούμπα (pics & vids)

Ένταση επικράτησε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προκαλούν φθορές. Μία προσαγωγή.

Ντέρμπι δεν είδαμε, αλλά τα υπόλοιπα που... χαρακτηρίζουν δυστυχώς πλείστα όσα τέτοια παιχνίδια αποτελούν το «μενού» της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού αντικείμενο έφυγε από την κερκίδα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο προπονητής των Πειραιωτών έφυγε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο προκάλεσαν επεισόδια.

Η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν αποπνικτική, τόσο ακριβώς έξω από την Τούμπα, όσο και στα γύρω στενά, με τα δακρυγόνα της Αστυνομίας να είναι η απάντηση στις ενέργειες όσων προκαλούσαν φθορές και διαμόρφωναν εικόνες που δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν ταιριάζουν σε ατμόσφαιρα ντέρμπι, όπως φυσικά και όσα όσα προηγήθηκαν. Ακολούθησε προσαγωγή οπαδού.

Μετά από περίπου μισή ώρα η κατάσταση επανήλθε σε σαφώς πιο ήρεμα επίπεδα, ενώ και η ατμόσφαιρα καθάρισε από την ανυπόφορη αίσθηση των δακρυγόνων.

Διαβάστε ακόμα: Από πρόστιμο έως αφαίρεση βαθμών o κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ!