Η μεγάλη προσφορά του 2016 για Ιντέγε και η στάση του Ολυμπιακού

Η μεγάλη προσφορά του 2016 για Ιντέγε και η στάση του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη προσφορά του 2016 για Ιντέγε και η στάση του Ολυμπιακού

bet365

Στον Ολυμπιακό προφανώς και ασχολούνται με το ντέρμπι και όχι με τον Ιντέγε, με την oμάδα πάντως να είχε απορρίψει το 2016 κρούση 20 εκατ. ευρώ. Η διάψευση από το περιβάλλον του παίκτη για τις δηλώσεις στην AS.

Ο Ιντέγε με τις τοποθετήσεις του στην AS εξήγησε το γιατί έπρεπε να μεταγραφεί στην Κίνα, κάνοντας μνεία για δυσκολίες στο οικονομικό για τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το κείμενο της AS.

Στο Λιμάνι φυσικά ενημερώθηκαν για όλα όσα δήλωσε ο Αφρικανός φορ και ειδικά από την στιγμή που πρόκειται για έναν παίκτη που έλεγε πόσο καλά του είχαν φερθεί και πόσο πολύ τον είχαν βοηθήσει. Στον Ολυμπιακό είναι επικεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν ασχολήθηκαν με το θέμα Ιντέγε.

Δεν υπήρξε κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση της ομάδας. Το περιβάλλον του παίκτη πάντως μετέφερε ήδη σε ανθρώπους των Πειραιωτών ότι δεν έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις στην AS και πως θα γίνει σχετική διόρθωση στο κείμενο. Υπήρξε και η σχετική διάψευση του μάνατζέρ του στο Gazzetta.gr. Εκτός των άλλων ο ίδιος είχε πιέσει και ιδιαίτερα για να φύγει για την Κίνα μετά την πρόταση των 12 εκατ. ευρώ, που προφανώς και ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα για οποιαδήποτε ομάδα. Από εκεί και πέρα αξίζει να τονιστεί πως το 2016 οι Πειραιώτες είχαν αρνηθεί κρούση 20 εκατ. ευρώ για τον Ιντέγε... Θα μπορούσαν να είχαν δώσει δηλαδή τον ποδοσφαιριστή σε πολύ πιο καλά χρήματα. Πολύ απλά την επόμενη χρονιά κρίθηκε πως είχε έρθει η στιγμή ο Νιγηριανός να φύγει.

Μπαρτσελόνα-Χιρόνα Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα