Πόλος έλξης η Τούμπα για τα ξένα ΜΜΕ

Σταύρος Σουντουλίδης
Πόλος έλξης η Τούμπα για τα ξένα ΜΜΕ

bet365

Εκπρόσωποι ξένων ΜΜΕ θα βρίσκονται το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στο γήπεδο της Τούμπας για να καλύψουν από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει δεχθεί δεκάδες αιτήσεις από ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον που δείχνουν από το εξωτερικό για να βρεθούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου της Τούμπας και να καλύψουν το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Υπάρχουν αιτήσεις από αγγλικά, γερμανικά, τουρκικά, βουλγάρικα και ρουμάνικα κι άλλων χωρών ΜΜΕ, που έχουν στείλει απεσταλμένους στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να καλύψουν το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι περίπου 30.000 θεατές, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη «μάχη» της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα