Oλυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Aπό τον Τάκη Λεμονή στον Όσκαρ Γκαρθία (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Oλυμπιακός vs ΠΑΟΚ: Aπό τον Τάκη Λεμονή στον Όσκαρ Γκαρθία (pics)

bet365

Ο Γκαρθία ετοιμάζει τον... δικό του Ολυμπιακό για την Τούμπα και το Gazzetta.gr θυμίζει το ματς του πρώτου γύρου και τις διαφορές σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους» που παρέταξε ο Λεμονής!
Έχει αρκετές ομοιότητες αυτό το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς του α' γύρου σχετικά με το κλίμα που υπάρχει από μέρους της ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και τότε υπήρχε πολύ μεγάλη σιγουριά για μία νίκη που δεν ήρθε καθώς οι Πειραιώτες έκαναν το χρέος τους με σκορ 1-0 με το γκολ του Ένγκελς και τώρα υπάρχει το ίδιο και ίσως και σε πιο μεγάλο βαθμό. Αγωνιστικά όμως; Από τότε ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή. Ο Τάκης Λεμονής έφυγε και ο Όσκαρ Γκαρθία ήρθε. Πως είχε παίξει τότε ο Ολυμπιακός; Προτό κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά ο Κούτρης και κέντρο άμυνας με Παπέ Σισέ και Ένγκελς. Κέντρο με Ρομαό και Οφόε, δεκάρι ο Φορτούνης, άκρα με Πάρντο και Ανδρούτσο και φορ ο Ανσαριφάρντ.
Πιο κάτω δείτε και την 11άδα με τις αλλαγές:
Ολυμπιακός: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Φορτούνης (85’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (69’ Μαρίν), Ανσαριφάρντ (89’ Τζούρτζεβιτς). Θυμίζουμε και την τότε διάταξη του ΠΑΟΚ:
Με τον Γκαρθία φαίνεται πως κάποιες άλλες... πινελιές θα υπάρξουν. Στο σύνολο ακόμα και τέσσερις διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα: ο Προτό θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Ομάρ δεξί μπακ και το δίδυμο Μποτία - Παπέ Σισέ το επικρατέστερο για το κέντρο της άμυνας. Αριστερά ο Χατζισαφί συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με τον Κούτρη. Άξονας με Ρομαό, Ταχτσίδη και Οφόε, άκρα με Πάρντο και Μιραλάς και φορ τον Ανσαριφάρντ. Έξω δηλαδή Κούτρης, Ένγκελς, Φορτούνης και Ανδρούτσος. Ένα θετικό στοιχείο για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως δείχνει να έχει μελετήσει καλά τον ΠΑΟΚ και το πόσο έχει διαφοροποιηθεί συγκριτικά με τον α' γύρο. Πλην όμως έχει και μεγάλο ρόλο το πως θα διαχειριστεί εκείνος την ομάδα του και το πως θα την στήσει για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Πιο κάτω δείτε το πως κατέβασε τον Ολυμπιακό με ΠΑΟΚ ο Λεμονής και ένα γράφημα με το πιθανό σχήμα του Γκαρθία στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα