Ο Μιραλάς θέλει ένα γκολ στην Τούμπα και δεν το κρύβει! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μιραλάς θέλει ένα γκολ στην Τούμπα και δεν το κρύβει! (vids)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς δείχνει περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ για ένα γκολ στην Τούμπα, θεωρώντας πως έτσι θα... εξαργυρώσει και την εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού που τον έφερε πίσω.
Ο Βέλγος άσος δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα δίχτυα μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και δεν κρύβει ούτε στον Ρέντη την μεγάλη του επιθυμία για ένα γκολ στο ματς της Τούμπας. Ο Μιραλάς εξάλλου στο ερυθρόλευκο παρελθόν του έχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στο πινακάκι του Soccerbase.
Ο Κέβιν Μιραλάς αισθάνεται πως με ένα τέτοιο γκολ σε ένα ντέρμπι θα εξαργυρώσει και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που έκαναν το παν για να τον φέρουν πίσω. Και αντιλαμβάνεται πως από την στιγμή που επιζητά να μείνει και του χρόνου στην ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να σκοράρει, βοηθώντας τα μέγιστα. Θυμηθείτε εδώ τα γκολ των Αμπντούν και Μιραλάς από το 0-2 με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα