ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟ... ΑΙΩΝΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό!

Βαρύς ο πέλεκυς από την Πειθαρχική της Super League στον Ολυμπιακό με καμπάνα αφαίρεσης τριών βαθμών από τον φετινό πίνακα και δύο αγωνιστικές δίχως κόσμο για τα επεισόδια με ΑΕΚ! Στο Λιμάνι ετοιμάζουν έφεση!

 
Εξαιρετικά βαριά ποινή για τον Ολυμπιακό στην δεδομένη χρονική στιγμή καθώς του επιβλήθηκε τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα και επίσης να παίξει χωρίς κόσμο για δύο παιχνίδια. Εκτός από αυτά υπάρχει και πρόστιμο 90.000 ευρώ. Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με αυτήν την... καμπάνα από την Λίγκα και ετοιμάζουν έφεση για να πέσει η ποινή. Στο Λιμάνι είναι οργισμένοι από αυτήν την εξέλιξη που τους θέτει εκτός της διεκδίκησης του τίτλου και τους υποχρεώνει από την άλλη να αναθεωρήσουν την φετινή χρονιά και να πάρουν άμεσα τις επόμενες αποφάσεις για ρόστερ και όχι μόνο. Ως προς την έφεση πάντως στον Ολυμπιακό δεν θα αλλάξουν την υπερασπιστική τους γραμμή. Θα στραφούν ξανά εναντίον της Αστυνομίας για τους χειρισμούς της, θα εμμείνουν στο ότι είχε αποχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ από το γήπεδο όταν άρχισαν τα επεισόδια και πως δεν έγιναν φθορές και δεν υπήρξαν τραυματίες ή κίνδυνος για σωματική βλάβη του οποιουδήποτε. Εφόσον μείνει η τιμωρία αυτή και μετά την εκδίκαση της έφεσης ο Ολυμπιακός θα έχει πάει από τους 43 βαθμούς στους 40 ενώ όσον αφορά στα κεκλεισμένων, τα δύο επόμενα ματς στο Καραϊσκάκη είναι με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.
 
Πιο αναλυτικά η απόφαση:
 
Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:
 
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
 
- Δείτε στην Gallery τις φωτό με το σκεπτικό της απόφασης της Λίγκας: