Χιμένεθ: «Θα χρειαστείτε όλοι σας»

Χιμένεθ: «Θα χρειαστείτε όλοι σας»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Θα χρειαστείτε όλοι σας»

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω ενός δύσκολου μήνα με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του τόσο για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό όσο και για τα επερχόμενα ματς με Αστέρα και Ντιναμό Κιέβου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια για ότι πετύχατε και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα, γιατί μας κράτησαν μέσα σ’ όλους τους στόχους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα. Αυτό πρέπει να κοιτάμε. Ξέρω πως σκέφτεστε πως υπάρχει και η Ευρώπη την Πέμπτη που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και θέλουμε σ’ όλους να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Ξεχωριστά. Όλοι θα χρειαστείτε. Σας το ξαναλέω. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι, γιατί κάθε φορά αυτό που θέλω είναι να έχω 18 παίκτες έτοιμους στην αποστολή», ανέφερε στην προπόνηση της Παρασκευής (9/2) ο Ισπανός τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα