Τσιγκρίνσκι: «Άλλο ματς το Κύπελλο»

Τσιγκρίνσκι: «Άλλο ματς το Κύπελλο»

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Άλλο ματς το Κύπελλο»

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τόνισε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πρόσθεσε πως ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Πάντερμπορν - Μπάγερν Μονάχου με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιγκρίνσκι στην Live Sport:

Για το αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως νίκη-τίτλου: «Ένα παιχνίδι δεν κάνει τη διαφορά όταν μιλάμε για κούρσα τίτλου. Πρέπει να είσαι πετυχημένος σε μια μακριά απόσταση αγωνιστικών. Είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Στο τέλος της ημέρας είναι άλλοι τρεις πόντοι που κατακτά αυτή η ομάδα, αλλά το καλύτερο είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς και τους έχασαν αυτοί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για εμάς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάθε βαθμό που θα χάναμε θα σήμαινε αυτομάτως ότι μπαίνουμε σε δύσκολη θέση. Αποδείξαμε όμως ότι δεν εγκαταλείπουμε. Συνεχίζουμε να πιέζουμε, συνεχίζουμε να είμαστε πολύ κοντά στην πρώτη θέση και αυτό είναι που μετράει. Είχαμε όλοι καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και το πνεύμα που δείξαμε ήταν εξαιρετικό. Συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος και αυτό ήταν το κλειδί της ανατροπής και της πολύ σημαντικής νίκης μας».

Για τα συναισθήματά του μετά την πολύ καλή εμφάνισή του και το σημαντικό γκολ του: «Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω φιλοδοξίες να βάλω πολλά γκολ. Έχω όμως φιλοδοξίες και μάλιστα πολύ μεγάλες να κερδίζω αγώνες. Να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν σκοράρω έχει καλώς. Όμως θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος ακόμα και αν δεν είχα βάλει εγώ το γκολ και το είχε πετύχει κάποιος άλλος».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να γίνει διαχείριση της κατάστασης εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετική ιστορία. Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) για παράδειγμα παίξαμε διαφορετικά απ’ ότι είχαμε παίξει στη Λαμία, όσο και στο προηγούμενο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο για το Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε μας βοηθάει να μάθουμε πράγματα , να μελετήσουμε τα λάθη μας, να προετοιμαστούμε για το επόμενο, να βελτιωθούμε. Πριν δέκα ημέρες πήραμε ισοπαλία εδώ, τώρα κερδίσαμε. Πρέπει απλά να αναλύσουμε καλά το παιχνίδι, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το ντέρμπι της Τετάρτης και νομίζω ότι θα καταφέρουμε και σε αυτόν τον τελικό…».

Για το αν μπορεί να αντεπεξέλθει η ΑΕΚ σε τρεις διοργανώσεις: «Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά ο Αστέρας, μετά η Ντινάμο. Το έχω ξαναπεί ότι δεν χρειάζεται να κοιτάς το τέλος της διαδρομής. Κάθε φορά κάνεις και ένα βήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα