Μαουρίσιο: «Είναι η χρονιά μας»

Μαουρίσιο: «Είναι η χρονιά μας»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Είναι η χρονιά μας»

bet365

Ο Χοσέ Μαουρίσιο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη μάχη του φετινού τίτλου στη Σούπερ Λιγκ. Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με το Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ…

Ο Μαουρίσιο είναι αισιόδοξος πως «ο ΠΑΟΚ αυτή τη χρονιά θα πάρει τον τίτλο» κάτι που το επανέλαβε μιλώντας στην βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance», μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και τον «Δικέφαλο» να αυξάνει τη διαφορά από τους διώκτες του.

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως αυτή τη χρονιά θα πάρει τον τίτλο. Χάσαμε κάποια παιχνίδια στην αρχή της σεζόν και γνωρίζαμε πως ένα νικηφόρο σερί είναι απαραίτητο. Τώρα έχουμε ανοίξει την διαφορά μας από τους αντιπάλους μας. Αυτό είναι σημαντικό αλλά ξέρουμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», υποστήριξε ο Βραζιλιάνος άσος του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα