Εισβολή οπαδών και σοβαρά επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης (pics & vid)

Gazzetta team
Εισβολή οπαδών και σοβαρά επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης (pics & vid)

bet365

Θλιβερά επεισόδια στο «Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με οπαδούς των Πειραιωτών να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με καδρόνια και φωτοβολίδες, ενώ συνεπλάκησαν και με τα ΜΑΤ.

Το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτής μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ τελείωσε με νικήτρια την Ένωση, αλλά και εικόνες που στιγμάτισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και απειλούν τους γηπεδούχους με βαριά καμπάνα.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου, από το πέταλο των οργανωμένων των Πειραιωτών, περίπου 50 οπαδοί επιχείρησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Καδρόνια, κουκούλες, καθίσματα και φωτοβολίδες έκαναν την εμφάνισή τους και προκλήθηκαν επεισόδια με τα ΜΑΤ, που υποχώρησαν προς την φυσούνα, ενώ έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών.

Η ατμόσφαιρα έγινε πολύ βαριά για όλους όσους βρίσκονταν ακόμα εκείνη την ώρα στο γήπεδο, δημοσιογράφους και οπαδούς, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια, λόγω των δακρυγόνων.

Το tweet που ακολουθεί είναι από τον Τόμας Βαν ντελ Σπίγκελ, που βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα