Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ η Original και συνοδεία στο πούλμαν! (pic & vid)

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ η Original και συνοδεία στο πούλμαν! (pic & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ η Original και συνοδεία στο πούλμαν! (pic & vid)

bet365

Ψυχολογικές ντόπες και απαίτηση για νίκη στο Φάληρο από 200 φίλους της ΑΕΚ, που πήγαν στο Holiday Inn και συνοδεύουν με μηχανάκια το πούλμαν της Ενωσης!

Περισσότερα από 150 μηχανακια και πάνω από 200 οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ επισκέφτηκαν πριν λίγα λεπτά το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει από χθες η αποστολή της Ένωσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σκοπός της Original και των 200 ατόμων που πήγαν στο holiday inn Attica ήταν να ανεβάσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ και να τους... ντοπάρουν ενόψει της βραδινής αναμέτρησης στο Φάληρο.

Εννοείται πως οι οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής και όπως είναι λογικό τους ζήτησαν μόνο ένα αποτέλεσμα: Νίκη με τον Ολυμπιακό!

Στη συνέχεια, μάλιστα, οι οπαδοί της Ενωσης συνόδευσαν με μηχανάκια το πούλμαν με την αποστολή των Κιτρινόμαυρων, προφανώς μέχρι το σημείο που θα το επιτρέψει η αστυνομία, ζητώντας συνεχώς νίκη στο Καραϊσκάκη! Και μόνο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα