Πάνω από 2.000 ΠΑΟΚτσήδες στα Γιάννενα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Πάνω από 2.000 ΠΑΟΚτσήδες στα Γιάννενα!

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες του γηπέδου των «Ζωσιμάδων». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν μεμονωμένα από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας έχουν δώσει εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες του γηπέδου των Ζωσιμάδων.

Το πέταλο για το οποίο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξασφάλισε 800 εισιτήρια είναι κατάμεστο δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά υπάρχουν και σχεδόν άλλοι τόσοι και περισσότεροι, στην κεντρική θύρα του γηπέδου, όπου μετά από προσπάθειες της αστυνομίας, έχουν «καταλάβει» το 1/3 της κερκίδας.

Στον αγωνιστικό χώρο είναι ο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προσπαθεί να δώσει λύσεις και να μην συμβεί το παραμικρό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.

Στο υπόλοιπο γήπεδο είναι οι φίλοι του ΠΑΣ, που έχουν πάρει θέση, με την ΠΑΕ των Ιωαννίνων να έχει ανακοινώσει sold out.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα