Ταχτσίδης: «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομαράς
Ταχτσίδης: «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σε συνέντευξή του στο επίσημο site της Super League τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και κανείς δεν μπορεί να πει ότι με μία νίκη... καθάρισε.
Ο Ταχτσίδης είπε για:
Το πρωτάθλημα: Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μου δώσει το κάτι παραπάνω. Να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ", σημειώνει χαρακτηριστικά ο μέσος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ταχτσίδης στο πλαίσιο της "Συνέντευξης της Εβδομάδας" στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League. Απαντώντας στις ερωτήσεις των φιλάθλων, ο πολυσύνθετος χαφ των "Ερυθρολεύκων" επισημαίνει επίσης ότι "Είμαστε κοντά οι τρεις διεκδικητές. Έχει δρόμο ακόμη, κανείς δεν μπορεί να πει με μία νίκη, ότι το “καθάρισε”. Τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο.
Το πόσο το σκέφτηκε για την μεταγραφή του στο εξωτερικό: Δεν το σκέφτηκα. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα να παίξω στο εξωτερικό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, το αποφάσισα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Την επιλογή του για Ολυμπιακό: Το αποφάσισα γιατί θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μου δώσει το κάτι παραπάνω. Να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και να παίζω στο Champions League.
Το πόσο θα ήθελε να μείνει στο Λιμάνι: Προσωπικά θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Οι στόχοι μου, όπως προανέφερα, είναι να κατακτώ τίτλους, πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αλλά και να συνεχίσουμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Την καλύτερη στιγμή του μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό: Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα. Ήταν κάτι το υπέροχο.
Το εάν θα μπορούσε να παίξει σε άλλη θέση: Ενδεχομένως σέντερ φορ, νομίζω θα τα πήγαινα καλά.
Το ποιο μήνυμα θα ήθελε να δώσει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο: Να είναι κοντά μας να μας στηρίζουν, όπως το κάνουν. Να μας βοηθήσουν έτσι να κατακτήσουμε τους στόχους μας!
Το πρωτάθλημα: Είμαστε κοντά οι τρεις διεκδικητές. Έχει δρόμο ακόμη, κανείς δεν μπορεί να πει με μία νίκη, ότι το 'καθάρισε'. Τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο.
Το πως νιώθει όταν μπαίνει στο Καραϊσκάκη: Είναι μία ατμόσφαιρα μαγική, δεν το έχω ξαναζήσει ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που προσφέρει του Καραϊσκάκη ειναι κάτι μοναδικό.
Τα συν και τα πλην του ως παίκτης: Συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι, ως ποδοσφαιριστής. Το τι είναι 'ελάττωμα' το ξέρουν καλύτερα οι προπονητές μου, που με βλέπουν να παίζω μέρα-μέρα. Νομίζω ότι θα ήθελα να είμαι λίγο πιο ταχύς, αλλά λόγω του ύψους, δεν μπορώ να τα έχω όλα. Δουλεύω και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ
Το κοτόπουλο με γλυκοπατάτα και αβοκάντο.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΟΜΠΙ
Παίζω μπιλιάρδο.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ
Ο Τελευταίος Σαμουράι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα