Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μουλέν!

Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μουλέν!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Μουλέν!

bet365

Η υπόθεση του Γάλλου μέσου της Λέγκια Βαρσοβίας είναι προχωρημένη και ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μίλαν- Λάτσιο αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η νεότερη εξέλιξη στο θέμα του Τιμπό Μουλέν έχει να κάνει με το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει την Τετάρτη (31/1) τις τελικές επαφές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία, όπως έγραψαν και στην Πολωνία, προβλέπει τριετές συμβόλαιο, με τον 28χρονο μέσο να έχει καταρχήν συμφωνήσει σ’ όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που θα καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα