«Παίζει με Αστέρα και πάει Μπράγκα ο Φιγκέιρας»

«Παίζει με Αστέρα και πάει Μπράγκα ο Φιγκέιρας»

Gazzetta team
«Παίζει με Αστέρα και πάει Μπράγκα ο Φιγκέιρας»

bet365

Σίγουροι οι Πορτογάλοι για τη μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί είχε πάει πίσω τη μεταγραφή του Φιγκέιρας στην Μπράγκα, ωστόσο οι Πορτογάλοι εκφράζουν τη σιγουριά ότι αυτή θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την O Jogo, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, ο Φιγκέιρας θα μετακινηθεί στην Μπράγκα, παρά το γεγονός ότι η Αντάλιασπορ έκανε «μπάσιμο» την τελευταία στιγμή.

Όπως προσθέτει η πορτογαλική εφημερίδα, υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα, ενώ επιθυμία και του ίδιου του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα