Δίνει τα μετρητά η Ιντερνασιονάλ και τελειώνει του Μολέδο

Δίνει τα μετρητά η Ιντερνασιονάλ και τελειώνει του Μολέδο

Gazzetta team
Δίνει τα μετρητά η Ιντερνασιονάλ και τελειώνει του Μολέδο

bet365

Έτοιμος να επιστρέψει στην Βραζιλία είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο με την Ιντερνασιονάλ να δέχεται να πληρώσει τις 150.000 σε μετρητά και την μεταγραφή να ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες.

Από την στιγμή που ο ίδιος ο Μολέδο ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ήταν εξαιρετικά δύσκολο αρχικά για τον Παναθηναϊκό να τον κρατήσει και ε συνεχεία για τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει. Αυτό που κολλούσε την μεταγραφή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην Ιντερνασιονάλ ήταν το ότι οι... πράσινοι ήθελαν τα 150.000 σε μετρητά, ενώ οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ ήθελαν να τα δώσουν σε δόσεις. Τελικά υπήρξε συμφωνία, το ποσό θα δοθεί μόλις πέσουν οι υπογραφές και ο Μολέδο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED