Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Χατσερίντι

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Χατσερίντι

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Χατσερίντι

bet365

Καλά τα νέα που μεταφέρονται από την Μαρμπέγια της Ισπανίας για τον Εβγέν Χατσερίντι, την ίδια ώρα που οι Ουκρανοί είναι πεπεισμένοι πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει.

Ο τραυματισμός του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού στόπερ της Ντιναμό Κιέβου, στο σημερινό φιλικό με την Στουρμ Γκρατς, επί ισπανικού εδάφους, βάζει προς το παρόν «φρένο» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αν και τα τελευταία νέα από την Μαρμπέγια είναι ευχάριστα και τουλάχιστον δεν υπάρχει φόβος για μεγάλο πρόβλημα, που θα τον κρατούσε αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

Ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει το συμβόλαιο του Χατσερίντι και να του δώσει ακόμη και περισσότερα χρήματα, όπως αναφέρεται σε πολλές ουκρανικές αθλητικές ιστοσελίδες, «το βασικό πρόβλημα είναι να πείσει τον Ιγκόρ Σούρκις να αφήσει τον Χατσερίντι να πάει από τώρα στον ΠΑΟΚ με ένα πολύ μικρό ποσό και να μην περιμένει να έρθει το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό», προσθέτουν.

Αλλωστε, αυτός είναι και ο βασικός λόγος του ταξιδιού που έκανε ο Λούμπος Μίχελ στο Κίεβο προκειμένου να πείσει τον ισχυρό άνδρα της ουκρανικής ομάδας για τα χρήματα που θα απαιτήσει για να αφήσει ελεύθερο από τώρα τον Χατσερίντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα