Μπρούνο: «Αφήστε με να πάω στον Ατρόμητο»

Μπρούνο: «Αφήστε με να πάω στον Ατρόμητο»

Γιώργος Ντυμένος
Μπρούνο: «Αφήστε με να πάω στον Ατρόμητο»

bet365

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έπαιξε στο φιλικό της Λίντσερ με τη Φούντε, καθώς από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μπρούνο, που πλέον βρίσκεται προ των πυλών του Ατρόμητου. Μάλιστα οι Aυστριακοί αναφέρονται σήμερα εκτενώς στο «φλερτ» του Βραζιλιάνου με την ελληνική ομάδα και στέκονται σε λεπτομέρειες.

Ο 24χρονος ενημερώθηκε το Σάββατο για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, λίγες ώρες πριν το φιλικό της Λίντσερ με τη Φούντε στην Ισπανία, όπου έκανε μίνι προετοιμασία. Από την πρώτη στιγμή διαμήνυσε πως επιθυμία του είναι να έρθει στη χώρα μας και μάλιστα, εξέφρασε την πρόθεση να μην παίξει στην αναμέτρηση με τους Κινέζους, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό. Κάτι που έγινε αποδεκτό.

Το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή της Λίντσερ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση της, όμως εκείνος δεν γύρισε στην Αυστρία αλλά ήρθε στην Ελλάδα και πλέον άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα