Έξαλλος με τον Νταλίν ο Χουλτ!

Έξαλλος με τον Νταλίν ο Χουλτ!

Δημήτρης Βέργος
Έξαλλος με τον Νταλίν ο Χουλτ!

bet365

Πηγές του gazzetta.gr από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο Νίκλας Χουλτ είναι έξαλλος με τους χειρισμούς του ατζέντη του, Μάρτιν Νταλίν και ο Παναθηναϊκός θα έχει το πάνω χέρι στην περίπτωσή του Σουηδού άσου, αν οι «πράσινοι» κερδίσουν τελικά την υπόθεση της προσφυγής του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στον Παναθηναϊκό αναμένουν μέσα στις επόμενες ώρες την τελική έκβαση της υπόθεσης με την προσφυγή του Νίκλας Χουλτ, την οποία ελπίζουν να κερδίσουν, καθώς οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως είχαν πληρώσει τον Σουηδό μπακ πριν πριν αυτός καταθέσει την προσφυγή.

Πηγές του gazzetta.gr από τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο Χουλτ είναι έξαλλος με τους χειρισμούς του ατζέντη του, Μάρτιν Νταλίν αναφορικά με την υπόθεσή του. Ο Σουηδός άσος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι είναι πιθανό να μην δικαιωθεί, ρίχνοντας το φταίξιμο στον εκπρόσωπό του για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Ο Χουλτ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Βάρναμο και προπονείται με την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κερδίσει την υπόθεση, τότε θα καλέσει τον παίκτη να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σουηδός άσος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και, έχοντας χάσει την υπομονή του με τον Νταλίν, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή και με άλλους ατζέντηδες προκειμένου να βρεθεί πρόταση.

Φυσικά, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός βγει νικητής στη δικαστική διαμάχη με τον Χουλτ, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν το πάνω χέρι και δεν πρόκειται να αφήσουν τον Σουηδό να αποχωρήσει με προτάσεις 300.000 ευρώ, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν την πώλησή του σε μεγαλύτερα ποσά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα