Ανάλυση Γκαρθία για Ξάνθη με προσοχή σε αντεπιθέσεις και Γέντρισεκ

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Γκαρθία για Ξάνθη με προσοχή σε αντεπιθέσεις και Γέντρισεκ

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία ανέλυσε στους παίκτες του Ολυμπιακού το προφίλ της Ξάνθης. Που εστίασε περισσότερο ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Παραμένει πιο πιθανό να μην έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την Λαμία.
Ο Καταλανός προπονητής που έχει δείξει και βίντεο στους παίκτες του για το Ολυμπιακός - Ξάνθης. Ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις των Ακριτών αλλά και να μπλοκάρουν για τα καλά ένα μεγάλο επιθετικό ατού των αντιπάλων τους, τον Γέντρισεκ. Για την 11άδα ο Γκαρθία συνεχίζει να δείχνει πως δεν θα αλλάξει πολλά συγκριτικά με το βασικό σχήμα στο Ολυμπιακός - Λαμία. Ο Πάρντο ή ο Σεμπά θα είναι αντί του τιμωρημένου Μάριν και ο Σισέ διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα