Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

bet365

Το... ανέκδοτο κράτησε δέκα λεπτά! Ο διαιτητής Ευαγγέλου ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν στην... πισίνα της Λιβαδειάς και στην συνέχεια διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση που αν το επιτρέψει ο καιρός θα συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής (14/1, 19.30)!

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Λεβαδειακού είχε μετατραπεί σε πισίνα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που κυριάρχησε όλη την ημέρα την πρωτεύουσα της Βοιωτίας και ήταν αδύνατον να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η μπάλα δεν γκέλαρε, δεν τσούλαγε και αυτό μπορούσε να το καταλάβει ακόμη και ο πιο αδαής! Ο διαιτητής Ευαγγέλου, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν δέκα λεπτά, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που πάλευαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Τελικά, στο δέκατο λεπτό ο ρέφερι διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, το οποίο αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα (19.30). Μέχρι το σημείο που είχαμε αγώνα, ο Λεβαδειακός είχε μια καλή στιγμή με τον Σουμπίνιο στο 4' και ο Παναθηναϊκός με τον Μουνιέ στο 9'. Τα υπόλοιπα, αν το επιτρέψει ο καιρός, αύριο. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, πάντως, οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν.

Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Λεβαδειακός: Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα