«500.000 στον Παναθηναϊκό για Κουλιμπαλί»

«500.000 στον Παναθηναϊκό για Κουλιμπαλί»

Gazzetta team
«500.000 στον Παναθηναϊκό για Κουλιμπαλί»

bet365

Οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Μαλίν για τον Κουλιμπαλί, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ποσό που μπορεί να βάλει στα ταμείο του ο Παναθηναϊκός.

Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στη... βιτρίνα προς πώληση, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από την Πέμπτη μάλιστα έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη οτι για τον 28χρονο μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από την Μαλίν, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον Βελγικό Τύπο.

Η «Het Laatste Nieuws» δίνει και περισσότερες πληροφορίες σχετικά, καθώς αποκαλύπτει οτι η πρόταση στον Παναθηναϊκό είναι ύψους 500.000 ευρώ.

Ποσό που υπό διαφορετικές συνθήκες θα έμοιαζε πολύ μικρό, καθώς μιλάμε για βασικό παίκτη, διεθνή με την Εθνική Μάλι, ο οποίος βρίσκεται σε καλή ηλικία.

Με δεδομένη την κατάσταση όμως που επικρατεί στον σύλλογο αυτή την περίοδο, το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανοποιητικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα