ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Τζάλμα Κάμπος αρέσει στην Τουρκία

Ο Τζάλμα Κάμπος αρέσει στην Τουρκία

Ο Τζάλμα Κάμπος αρέσει στην Τουρκία

Το ενδιαφέρον της Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά και της Κόνιασπορ, για τον Αγκολέζο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, που έχει περάσει με επιτυχία από το τουρκικό πρωτάθλημα. 

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «φάκελος Τζάλμα Κάμπος» παραμένει ανοικτός για τον Λούμπος Μίχελ, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Αγκολέζου μεσοεπιθετικού στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ενδεχομένως την αναγκαιότητα παραμονής του, σε μια ομάδα που διεκδικεί δύο στόχους (πρωτάθλημα-κύπελλο) μέσα στους επόμενους πέντε μήνες), με τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή να κάνει κάποιες συζητήσεις, που αφορούν το μέλλον του.

Ο Κάμπος δύσκολα θα βρει, εκτός Τουρκίας, ένα συμβόλαιο παρόμοιο μ’ αυτό του ΠΑΟΚ, όπου αμείβεται με περίπου 750.000 ευρώ το χρόνο, με την  Γκεντσλερμπιρλιγκί και την Κόνιασπορ να έχουν εκφράσει, ανεπίσημα όπως γράφεται στην Τουρκία, ένα ενδιαφέρον προς τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσουν τον 30χρονο μεσοεπιθετικό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παίζοντας ως δανεικός από την Πόρτο ο Τζάλμα Κάμπος πέρασε τέσσερα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του σε Κασίμπασα, Γκεντσλερμπιρλιγκί και Κόνιασπορ.