Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε τον Μολέδο! (pic)

Gazzetta team
Η Ιντερνασιονάλ ανακοίνωσε τον Μολέδο! (pic)

bet365

Παίκτης της Ιντερνασιονάλ θα είναι από την 1η Ιουλίου ο Ροντρίγκο Μολέδο αφου οι Βραζιλιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του. Μένει πλέον να δούμε που θα παίζει τους επόμενους μήνες...

Όλο το τελευταίο διάστημα, παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, προέκυπτε ότι ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ. Τελικά αυτό δεν θα συμβεί τώρα αλλά από την 1η Ιουλίου μιας και οι Βραζιλιάνοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του. Πλέον όσο αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά ή θα στραφεί σε άλλη κατεύθυνση για κεντρικό αμυντικό (το πιθανότερο) ή αν συνεχίσει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό θα γνωρίζει εκ των πραγμάτων ότι θα αποκτήσει έναν παίκτη με... ημερομηνία λήξης ως το φινάλε της σεζόν.

Για τον Παναθηναϊκό γίνεται κατανοητό ότι είναι μια ακόμη... ήττα, αφού (αν δεν προκύψει κάποιο deal με τον ΠΑΟΚ) χάνει ένα σημαντικό παίκτη του χωρίς να βάλει κάποιο ποσό, που τόσο έχει ανάγκη, στα ταμεία του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα