Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 0-3

bet365

Με τα... φρένα σπασμένα, ο Ατρόμητος έστησε πάρτι και στη Ριζούπολη (0-3 τον Απόλλωνα) και συνεχίζει να κυνηγά τους «μεγάλους», να κυνηγά την κορυφή, να κυνηγά το όνειρο! Σούπερ Ουάρντα, Ντιγκινί (από ένα γκολ κι ασίστ), ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ.

Δεν σταματά πουθενά ο Ατρόμητος! Ένα δεκάλεπτο του ήταν αρκετό για να πάρει ακόμα ένα διπλό αυτή τη φορά στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Τα τέρματα των Ντάουντα (5') και Ουάρντα (9') τον έκαναν να έχει ένα άνετο απόγευμα. Στο 86' ο Ντιγκινί έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3 με τους Περιστεριώτες να συνεχίζουν να ζουν και το 2018 στο δικό τους πανέμορφο παραμύθι!

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιώργος Παράσχος, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Τσόβιτς ήταν στο τέρμα, Κούρος αριστερό μπακ, ο Στάθης δεξί, στα στόπερ οι Μπαρτολίνι, Κύργιας. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κοντοές, Παπάζογλου, ο Ανιέτε δεκάρι, ο Κονέ δεξιά, ο Αλμπάνης αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελμπά

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, οι Χατζηισαΐας, Ρισβάνης στα στόπερ, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα και ο Γιαννούλης στα αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μπουσουλάτζιτς με τον Ούμπιδες, δεκάρι ο Βασιλακάκης, δεξιά ο Ντιγκινί, αριστερά ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντάουντα.

Δεκάλεπτο... φωτιά για τον Ατρόμητο!

Το 2018 μπήκε πολύ καλά για τον Ατρόμητο στο πρώτο του παιχνίδι στο νέο έτος. Οι Περιστεριώτες, μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια στη Ριζούπολη και με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά καθάρισαν την αναμέτρηση!

Αρχικά στο 5' ο Ντιγκινί με μια γλυκιά σέντρα βρήκε τον Ντάουντα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Κάναντι βρήκε και δεύτερο τέρμα. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε ένα... παιδικό λάθος της άμυνας του Απόλλωνα. Ο Κύργιας μπερδεύτηκε με τους συμπαίκτες του και έδιωξε την μπάλα εκεί που ήταν ο Ουάρντα ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 0-2 και έδωσε ένα ισχυρό προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Μπορούσε κι άλλα γκολ...

Το άξιο αναφοράς στο παιχνίδι του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος, είναι το γεγονός πως θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ! Στο 33', το γύρισμα του Γιαννούλη δεν βρήκε αποδέκτη, ενώ στο 40' ο ίδιος αντί να τελειώσει την φάση γύρισε στον Βασιλακάκη και οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Κάπως έτσι, το 0-2 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο σαφώς ανώτερο.

«Σβηστό» δεύτερο ημίχρονο

Ένα από τα χειρότερα δεύτερα 45λεπτα του φετινού πρωταθλήματος είδαμε στην Ριζούπολη. Ο Ατρόμητος είχε... τελειώσει το ματς από το 10λεπτο, ο Απόλλων δεν έδειχνε να μπορεί να μπει και πάλι σε αυτό και ο Κάναντι είναι μετρ στο να «σβήνει» αυτά τα ματς!

Χωρίς ίχνος υπερβολής, είχαμε μόλις δύο καλές στιγμές κι αυτές για τον Ατρόμητο. Στο 72', ο Ουάρντα έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ο Τσόβιτς μια μεγάλη επέμβαση.

Το... κερασάκι στην τούρτα ο Ντιγκινί

Εκεί που όλοι περιμέναμε το τελευταίο σφύριγμα στη Ριζούπολη, ο Ουάρντα είχε ακόμα μια... έμπνευση! Με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντιγκινί κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το τελικό 0-3.

MVP: Ο Ουάρντα για ακόμα μια φορά! Ο Αιγύπτιος, έχει σκοράρει το 0-2 που ουσιαστικά... κλείδωσε τη νίκη από το δεκάλεπτο για τον Ατρόμητο, ενώ έδωσε κι έτοιμο γκολ στον Ντιγκινί που έκανε το 0-3 στο 86'. Επίσης, σε όλο το παιχνίδι η μπάλα πέρναγε από τα πόδια του στις προσπάθειες που έκαναν οι Περιστεριώτες να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο ύψος του: Εδώ μπαίνει ο σκόρερ του τρίτου τέρματος, ο Ντιγκινί. Ο Γάλλος, έφτιαξε το πρώτο τέρμα της ομάδας του και πέτυχε το τρίτο. Τι άλλο να κάνει; Μαζί με τον Ουάρντα ήταν ίσως οι καλύτεροι παίκτες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρέθηκαν γενικά σε ένα πολύ καλό απόγευμα!

Αδύναμος κρίκος: Ο Ανιέτε δεν βοήθησε καθόλου τον Απόλλωνα στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν σαν να μην έπαιξε ποτέ, δεν ακούμπησε μπάλα και για τον λόγο αυτό έγινε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Η γκάφα: Την χρεώνεται ο Κύργιας στην φάση του 0-2, αφού από δικό του λάθος η μπάλα έφτασε στον Ουάρντα κι αυτός προ κενής εστίας σκόραρε.

Το στραγάλι: Ο Παπαδόπουλος είχε ένα σχετικά εύκολο ματς. Με το σκορ στο 0-2 από το 10' δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις για εκείνο και τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Από εκεί που έμεινε συνέχισε ο Ατρόμητος! Το... παραμύθι συνεχίζεται και το 2018 στο Περιστέρι με την ομάδα του Κάναντι να περνάει και από την Ριζούπολη και μάλιστα με δύο τέρματα στο δεκάλεπτο! Αυτό βοήθησε το «αστέρι» να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επαναληπτικού για το Κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Απόλλων πάλι, συνέχισε να προβληματίζει με την εικόνα του και την απόδοσή του, καθώς σε κανένα σημείο δεν απείλησε τον Ατρόμητο και δείχνει πως η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη για εκείνον...

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75' Καστιγέχος), Ανιέτε (46' Μάατσεν), Παπάζογλου, Στάθης, Κούρος (34' Ντεβέσα), Μπαρτολίνι

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ούμπιδες, Ντάουντα (75' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Κιβρακίδης (12' Σάκιτς), Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα