Προσπάθεια του Ολυμπιακού να δεχθεί πόστο στην ομάδα ο Λεμονής

Προσπάθεια του Ολυμπιακού να δεχθεί πόστο στην ομάδα ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Προσπάθεια του Ολυμπιακού να δεχθεί πόστο στην ομάδα ο Λεμονής

bet365

Στον Ολυμπιακό κάνουν προσπάθεια από χθες το βράδυ ώστε να μείνει από άλλη θέση στην ομάδα ο Τάκης Λεμονής. Δεν είχε καταλήξει ακόμα ο Έλληνας τεχνικός.
Στο Λιμάνι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που βγήκε αλλά και τις πληροφορίες που υπήρξαν προσέφεραν στον Έλληνα προπονητή ένα νευραλγικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να είναι στο πλευρό του Κούλη Δουρέκα στην ομάδα. Ο Τάκης Λεμονής επιφυλάχθηκε να απαντήσει καθώς σίγουρα ήταν σε μία κατάσταση πίεσης το τελευταίο διάστημα και είχε ενημερωθεί πια ότι δεν θα συνέχιζε στον πάγκο. Ωστόσο από τον Ολυμπιακό γίνεται προσπάθεια να πει το 'ναι' για να μείνει στον σύλλογο σε άλλη θέση. Υπάρχει μία πιθανότητα να πειστεί επ' αυτού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα