Προτεραιότητα για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Νίκος Αθανασίου
Προτεραιότητα για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

bet365

Η επιστροφή στην Βραζιλία και στην Ιντερνασιονάλ, παραμένει προτεραιότητα για τον Ροντρίγκο Μολέδο, όπως ξεκαθάρισε κι ο ίδιος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά την πρόταση του ΠΑΟΚ.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Γερά στην απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο μπήκε, όπως σας είπαμε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ ο οποίος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι δύο πλευρές ήταν σε επαφή την Πέμπτη κι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αν ικανοποιηθούν οι «πράσινοι» και η πλευρά του παίκτη.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, δήλωσε ξεκάθαρα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως θα προτιμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και από το «τριφύλλι» του τόνισαν πως περιμένουν την πρόταση της Ιντερνασιονάλ για να ανάψουν το πράσινο φως. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής την Πέμπτη είχε επαφή με τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομάδας, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως θα καταθέσουν την πρότασή τους εντός του επόμενου 48ωρου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα και όλα είναι ανοιχτά. Όπως είπαμε και νωρίτερα, στον Παναθηναϊκό θα προτιμούσαν ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού και όχι σε κάποια από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα