Ο Λεμονής μέχρι ΑΕΛ και μετά οι τελικές εξελίξεις με Γκαρσία...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λεμονής μέχρι ΑΕΛ και μετά οι τελικές εξελίξεις με Γκαρσία...

bet365

Από το ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες συνεχίζει να βγαίνει πως ο Λεμονής μπορεί να πάει στο ματς με ΑΕΛ και μετά να προκύψουν οι τελικές εξελίξεις με Γκαρσία. Φαίνεται πάντως ότι οδεύουμε σε άμεση αλλαγή προπονητή.
Τα πράγματα δείχνουν να παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολα για τον κόουτς Λεμονή ενόψει της συνέχειας. Οι νέες πληροφορίες από την Ισπανία μιλούν για συμφωνία με την πλευρά του Όσκαρ Γκαρσία ενώ υπάρχει και το ρεπορτάζ για ταξίδι των ανθρώπων του Ολυμπιακού για επαφές με την πλευρά του 44χρονου Καταλανού τεχνικού. Επαφές που έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Υπάρχει δε η ενημέρωση πως για την αναζήτηση προπονητή στην Ισπανία έχει χρησιμοποιηθεί και ο Κριστιάν Καρεμπέ με τις επαφές και τις διασυνδέσεις του. Στην παρούσα φάση δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη τοποθέτηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Αυτό που υπάρχει ως δεδομένο και βασικό στοιχείο είναι πως όλα δείχνουν ότι ο Τάκης Λεμονής θα είναι στον πάγκο στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός και οι όποιες τελικές εξελίξεις με τον Όσκαρ Γκαρσία θα πάνε για μετά. Διαφαίνεται όμως πως ο Ολυμπιακός πάει σε άμεση αλλαγή προπονητή με φόντο την συνέχεια των υποχρεώσεών του και πως το νέο πρόσωπο θα στηριχθεί με μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα