Θλάση ο Οφόε, τρεις εβδομάδες εκτός

Θλάση ο Οφόε, τρεις εβδομάδες εκτός

Θοδωρής Βασίλης
Θλάση ο Οφόε, τρεις εβδομάδες εκτός

bet365

Οριστικά χωρίς τον Οφόε ετοιμάζει τα πλάνα του ο Τάκης Λεμονής με τον Βέλγο να έχει υποστεί θλάση και να μένει εκτός για τρεις εβδομάδες. Καλύτερα ο Σισέ με την συμμετοχή του να κρίνεται στην προπόνηση της Παρασκευής (5/1).

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Οτζίτζα Οφόε. Ο 28χρονος μέσος έχει υποστεί θλάση κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Έτσι, ο Τάκης Λεμονής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του εκτός από το επερχόμενο ματς με την ΑΕΛ, και σε αυτά με Πλατανιά, Λαμία, Ξάνθη και ίσως και με Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, σε καλύτερη κατάσταση ήταν ο Σισέ με την συμμετοχή του πάντως, να κρίνεται στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ στροφές ανεβάζει και ο Μποτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα