Ερχεται Παρασκευή ο Αζεβέδο

Ερχεται Παρασκευή ο Αζεβέδο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχεται Παρασκευή ο Αζεβέδο

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχωράει την υπόθεση απόκτησης του Μάρσιο Αζεβέδο, έχοντας φτάσει σε συμφωνία και με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Άρσεναλ - Τσέλσι Με πριμ* στα κέρδη! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μάρσιο Αζεβέδο θα βρίσκεται την Παρασκευή (5/1) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ-μπακ θα κληθεί να περάσει από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει, ενώ οι ασπρόμαυροι πέτυχαν την συμφωνία που ήθελαν με την Σαχτάρ σ’ ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, που θα κληθεί να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του με την Σαχτάρ καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα