Επιμονή και σιγουριά για Γκαρσία!

Επιμονή και σιγουριά για Γκαρσία!

Δημήτρης Τομαράς
Επιμονή και σιγουριά για Γκαρσία!

bet365

Στην Ισπανία επιμένουν στην πληροφόρηση για Όσκαρ Γκαρσία και Ολυμπιακό, επικαλούμενοι και πηγές από το περιβάλλον του 44χρονου προπονητή. Σιγουριά για άμεσο deal.
Την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν επισημαίνει το παραμικρό για το θέμα (χωρίς να υπάρξει κάποια διάψευση, αλλά ούτε και επιβεβαιώση) στην Ισπανία υπάρχει συνέχεια αλλά και σιγουριά για τον Όσκαρ Γκαρσία και την πιθανότητα να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρολεύκων».
Ισπανικές πηγές μάλιστα επικαλούνται πληροφόρηση από το περιβάλλον του 44χρονου τεχνικού για την συνέχεια της καριέρας του στο Λιμάνι και τονίζουν ότι οι σχετικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Επίσης διευκρινίζεται από την Ισπανία πως ο Γκαρσία είναι για τον Ολυμπιακό και δεν προκύπτει μπέρδεμα με Νότιγχαμ Φόρεστ. Ακόμα πως το deal θα προκύψει λίαν συντόμως για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των πρωταθλητών και ότι ο Γκαρσία θα είναι στην Ελλάδα ακόμα και σε λίγες ώρες.
Μένει να διαπιστωθεί η συνέχεια του story αυτού και σαφώς τα δύο με τρία επόμενα 24ωρα μπορεί να είναι σημαντικά για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Τάκης Λεμονής πάντως εξακολουθεί να κάνει κανονικά τις προπονήσεις (σ.σ. την Κυριακή ήταν κανονικότατα στην προπόνηση και με ομιλία) αλλά από την στιγμή που άνοιξε για τα καλά θέμα και δεν βγήκε διάψευση με το... καλημέρα σίγουρα δεν βρίσκεται σε μία εύκολη κατάσταση στην παρούσα φάση. Και την ώρα που οι Ίβηρες είναι βέβαιοι ότι ο Γκαρσία θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, κάνοντας το ντεμπούτο του.
Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Ισπανού είχε «παίξει» το καλοκαίρι και για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πριν τελικά καταλήξει στη Σεντ Ετιέν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα