Πρότεινε Ντεζάγκα για Ολυμπιακό ο Φαζέλι (vids)

Πρότεινε Ντεζάγκα για Ολυμπιακό ο Φαζέλι (vids)

Gazzetta team
Πρότεινε Ντεζάγκα για Ολυμπιακό ο Φαζέλι (vids)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός Ασκάν Ντεζάγκα που το τελευταίο διάστημα δεν έχει ματς στα πόδια του προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον agent Φαζέλι για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από το Ιράν και κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου είναι ποδοσφαιριστής που δεν έχει ιδιαίτερο αριθμό αγώνων στα πόδια του το τελευταίο διάστημα. Ο Ντεζάγκα αποτελεί πρόταση του agent Φαζέλι, που ως γνωστόν έχει και τους Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ. Ο Ασκάν Ντεζάγκα έχει θητεία σε Χέρτα, Βόλφσμπουργκ και Φούλαμ. Τελευταίος χρονικά σταθμός της καριέρας του ήταν η Βόλφσμπουργκ μετά την Αλ Αραμπί, απ' όπου είχε αποχωρήσει. Είναι παίκτης με 42 ματς και 7 γκολ στην Εθνική του Ιράν. Στην ομάδα της Βόλφσμπουργκ είχε 160 αγώνες με 20 γκολ και 23 ασίστ. Ο Ντεζάγκα έχει συνδεθεί ξανά με ελληνικούς συλλόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα